Om oss

Value Accounting er en regnskaps- og rådgivningskjede med kontorer i Oslo, Stavanger, Kristiansand, Kragerø og Drammen. Selskapet skal bli landsdekkende med sine tjenester, og vi jobber aktivt med å etablere oss i flere norske byer.

Value Accounting bygger sterke regionale enheter som skal ligge i front med tanke på kundeopplevelse og  teknologisk omstilling.  Som kunde blir du godt ivaretatt og vi sørger for gode rutioner, at vi jobber effektivt sammen og at du får verdifulle råd på veien. Store som små.

Value Accounting eies av investeringsselskapet Brødrene Kverneland, Bjørn Roland, Martin Vikesland og lokale eiere. Brødrene Kverneland er en langsiktig og solid investor, som har drevet næringsvirksomhet i Norge siden 1920. Gjennom heleide selskaper har Brødrene Kverneland rundt 400 ansatte og 2 milliarder kroner i omsetning.

Bjørn etablerte og drev tidligere regnskapsfirmaet AccountOnIt. Firmaet var en pioner innenfor internett- og skybaserte regnskapssystem. I 2011 ble AccountOnIt kjøpt opp av revisjons- og rådgivningsselskapet PricewaterhouseCoopers.

Martin  er konsernleder og har bakgrunn fra Boston Consulting Group og 12 år som leder av Netlife Design som 2015-2017 er kåret til norges fremste digitalbyrå.

Lokalt eierskap for aktive partnere er en viktig del av strategien, fordi vi mener at det er den beste garantien for høy kvalitet ved samtlige kontorer. Sammen med en langsiktig industriell eier og erfaringen til våre partnere, er Value Accounting en trygg og langsiktig partner.

Kunne du tenke deg å bli en av våre lokale partnere?
Ta gjerne kontakt med Bjørn Roland.

Les om styret i Value Accounting →